PRIJSLIJSTEN MAKEN BREUNING MATERIALEN TITANFACTORY BASIC LITE 3 COLLECTIE

- Nieuwsbrief Mondeuse september 2017 -PRIJSLIJSTEN MAKEN BREUNING

PDF maken Wisselende goudkoersen en gewend zijn aan een map, we horen het wekelijks.

In het huidige internettijdperk zijn de mogelijkheden zo ver ontwikkeld dat het maken van een eigen map in een muisklik gedaan is. Via de knop PDF CATALOGUS bereik je deze handige tool en kun je iedere collectie prijslijst op de gewenste goudkoers uitprinten.

Hoe doe je dit?

Ga naar de online prijslijsten en klik op PDF-Kataloge (Duitse versie) en vervolgens op PDF(A4) van de gewenste collectie. Er opent dan zich in Adobe Acrobat Reader de opgemaakte prijslijst in de goudkoers die u linksboven zelf kunt aanpassen op dezelfde pagina.

De prints kunt u op deze manier zelf in een map organiseren en 24/7 zelf regelen en aanpassen. Kortom helemaal van nu!

Hierbij nog voor het gemak de link naar de goudkoers die Breuning hanteert:

Goudkoers >> Verkaufspreis unverarbeitet

MATERIALEN TITANFACTORY

CARBON

Zoals u weet wordt er steeds meer koolstofvezel, carbon, gebruikt in verschillende takken van industrie. Het is een luxe goed waarmee horloges, sieraden en ringen gemaakt worden. De combinaties met carbon en goud of titanium geven een kostbare uitstraling.

Koolstofvezel heeft als eigenschap dat het niet oxideert onder invloed van water en zuurstof. Het heeft een aanmerkelijk lagere dichtheid dan staal, een grote treksterkte en een lage uitzettingscoëfficiënt. Deze eigenschappen maken koolstofvezel-composieten zeer geschikt voor toepassingen waar een laag gewicht, grote sterkte en grote stijfheid nodig zijn.

BASIC LITE 3 COLLECTIE BREUNING

De Basic Light 3 Collectie

Instapcollectie Basic lite 3

Een goed begin is het halve werk. De Basis Lite 3 Collectie is een waardevolle uitbreiding op de basiscollectie voor veel juweliers.

Prijzen beginnen vanaf ca. €665,- per paar advies winkelverkoop (Koers 40).

Bekijk hier de modellen van deze collectie


Voor meer informatie klik op Button.

NIEUWSOVERZICHTEN 2017

Ik wil mij uitschrijven