KERSTROOSTERS 2018 INHORGENTA 2019 BREUNING VERKOOPWEETJES

- Nieuwsbrief Mondeuse NOVEMBER 2018 -
Breuning
De fabriek van Breuning is de laatste week van het jaar gesloten. Van 24 december 2018 t/m 1 januari 2019. Vanaf 2 januari start de productie weer.

TitanFactory
De fabriek van TitanFactory is de laatste week van het jaar gesloten. Van 24 december 2018 t/m januari 2019. Vanaf 2 januari start de productie weer.

Mondeuse
De laatste week van het jaar is Mondeuse gesloten. Van 24 december 2018 t/m 1 januari 2019 is Mondeuse telefonisch niet bereikbaar. Vanaf 2 januari zijn wij gewoon weer te bereiken.INHORGENTA MUNICH 2019

Breuning op Inhorgenta 2019

INHROGENTA MUNICH FEBRUARI 22-25, 2019 MÜNCHEN

Maak vast plaats in uw agenda voor de komende vakbeurs in M√ľnchen. Mondeuse verwelkomt u graag.

Breuning: Hall B1 Booth 333/432
TitanFactory: Hall B2 Booth 312

Bekijk hier de vlog!BREUNING VERKOOPWEETJES

Verkoopweetje van de maand

Welke breedte?

Trouwringen zijn leverbaar vanaf 2 millimeter en lopen per halve millimeter in breedte op. Zo kun je altijd de perfecte trouwringen vinden die heel mooi in verhouding zijn met de hand.

De meeste mannen die niet gewend zijn om trouwringen te dragen zijn geneigd om een te smalle ring te kiezen. aan Hierdoor gaat het er vaak, zeker als het slanke vingers betreft, vrouwelijk uit zien en valt het juist meer op.

Geef het advies om toch iets breder te menen en dan wellicht met een bollere binnenzijde, zodat het dragen van de ring aangenaam is. Kies je de ring net een millimeter of anderhalve millimeter breder dan is de verhouding goed en ziet het er natuurlijker uit.

Bij dames met korte vingers is het mooier om voor een smallere ring te kiezen zodat de vingers optisch langer lijken. En dit komt de elegantie ten goede.

Test je trouwringen kennis

Vraag 4. Puur goud is te zacht om trouwringen van te maken. Met welke metalen wordt goud vermengd om het harder te maken?

A. Zilver en koper.
B. Aluminium en zink.
C. IJzer en chroom.
D. Lood en tin.

Het antwoord op vraag 3 van vorige maand

'In de Azteekse taal is de naam voor goud 'teocuitlatl'. Wat is de letterlijke betekenis?' is antwoord C

Ontlasting van de goden. (het equivalent van 'Holy Shit' in het oude Mexico)

Het antwoord op vraag 3 volgt in de nieuwsbrief van volgende maand. Heb jij nu zelf een weetje, mail of bel ons! Wellicht nemen wij hem op in deze rubriek van de nieuwsbrief van volgende maand.

ALLE NIEUWSOVERZICHTENIk wil mij uitschrijven