RONDLEIDING FABRIEK BREUNING HET METAAL TITANIUM SD3 COLLECTIE UITVERGROOT

- Nieuwsbrief Mondeuse juli 2018 -RONDLEIDING FABRIEK BREUNING

Prijslijst Titan Factory online vinden en gebruiken

Belééf Breuning!

Altijd al willen weten hoe een grote trouwringenfabriek er van binnen uit ziet? Wil je echt de wereld achter de Breuning trouwring ontdekken?

Laat het ons weten en we nemen je mee naar Pforzheim om eens goed achter de schermen te kijken hoe de ringen die jij verkoopt tot stand worden gebracht.

Het geeft een unieke inkijk op de productie zelf als bijvoorbeeld axiaal sinteren, frezen, graveren en andere zaken die bij het trouwringen produceren komen kijken. Een unieke ervaring die je heel goed in jouw eigen verkoopgesprek met je eigen klanten kan delen!

HET METAAL TITANIUM

Adressen voor het opsturen van uw reparaties van Breuning en TitanFactory

Het metaal Titanium

Ieder deeltje heeft andere eigenschappen. Zo is het ene atoom elastisch en het andere superhard, zoals titanium. In de wetenschap wordt titanium vaak genoteerd als Ti.

Titanium is al lang geleden ontdekt: in 1791 om precies te zijn door wetenschapper William Gregor. Hij vond in het mineraal ilmeniet een onbekend element. In 1795 vond een andere wetenschapper het element opnieuw en hij beschreef het en gaf het de naam titanium. Het element werd vernoemd naar de titanen, reuzen uit de Griekse mythologie

Het is erg moeilijk om zuiver titanium te verkrijgen omdat het onder hoge temperaturen gemakkelijk reageert met koolstof en zuurstof. Via het zeer ingewikkelde Van Arkel-de Boerproces, ontwikkeld door Nederlanders, is het toch mogelijk om bijna zuiver titanium te ontwikkelen.

Eigenschappen Titanium:
- kan goed tegen extreme temperatuurwisselingen
- zeer sterk
- licht
- niet giftig voor mensen
- corrosiebestendig (roestbestendig)

Toepassingen:
- Sieraden en ringen
- Gebruik in piercings en lichaamsprotheses
- Fietsen
- Sleutels
- Horloges
- Golfclubs
- Vliegtuigen
- Raketten
- Telefoons
- Scheepsschroeven


SD3 COLLECTIE UITVERGROOT

De fabriek van Breuning

SD3 collectie onder de loupe

De economie is weer op stoom en we zien dat daarmee de wens om de liefde die we voor elkaar voelen tot uitdrukking te brengen ook weer groeiende is!

De SD3 collectie is voor die jongere koper die zijn of haar liefde voor hem of haar zichtbaar wil maken.

De collectie vriendschapsringen bestaat uit zilveren ringen die al dan niet verguld zijn met geel- of roodgoud en voor de dame afgewerkt een klein diamantje.

Hierbij een overzicht van de modellen: Silver Diamond 3


ALLE NIEUWSOVERZICHTEN


Ik wil mij uitschrijven