PRIJSLIJSTEN TITANFACTORY RECLAMEMATERIALEN LEVERTIJDEN TITANFACTORY

- Nieuwsbrief Mondeuse juli 2017 -PRIJSLIJSTEN TITANFACTORY

Waar kunt u de prijzen vinden van TitanFactory

Prijzen vinden van TitanFactory

Op onze website kunt u eenvoudig de prijzen vinden van TitanFactory ringen. Door naar de Mondeuse website te gaan en vervolgens op 'TitanFactory Prijslijst' te klikken komt u op een pagina met een zoekvak waar u de eerste vijf nummers moet ingeven van het gewenste model.

Er zal dan een 'dropdown' lijstje onder het zoekvak verschijnen met daarin (vaak) een aantal verschillende uitvoeringen van het opgevraagde model met de prijs erachter.

Het is om door een titanium ringetje te halen :-)

RECLAMEMATERIALEN

Voor reclameuitingen voor Breuning en/of TitanFactory staan er bestanden die u zelf kunt downloaden op onze pers-pagina op de website van Mondeuse.

Voor aangepaste promotionele activiteiten kunt altijd met ons contact opnemen.

LEVERTIJDEN TITANFACTORY

Nieuwe Levertijd!

Kortere levertijd TitanFactory

Er wordt hard aan gewerkt aan het verkorten van de levertijd met als doel deze weer op het oude niveau te brengen. Zoals u gemerkt zult hebben heeft de levertijd langere tijd op vijf weken gestaan.

Door het enorme succes en doorgaande aanwas van nieuwe dealers in geheel Europa kwamen de productielijnen zodanig onder druk te staan dat de levertijden hierdoor opliepen tot vijf à zes weken.

Geholpen door de wat rustigere periode slaagt TitanFactory er op dit moment weer in om leveringen binnen een termijn van drie weken te realiseren.

NIEUWSOVERZICHTEN 2017

Ik wil mij uitschrijven