INHORGENTA 2017 BREUNING WINKELCONCEPT WEBSITE TITAN FACTORY

- Nieuwsbrief Mondeuse Januari 2017 -INHORGENTA 2017


Breuning
Graag verwelkomen wij u op onze stand op de Inhorgenta te München. U vindt ons in Hal B1 standnummer 333/432.

Om alvast in de sfeer te komen kunt op deze link klikken voor een filmpje

WEBSITE TITAN FACTORY


Nieuwe website Titan Factory
Met trots presenteren wij u de nieuwe website van Titan Factory Benelux. Hier vindt u de modellen die de basis vormen van de 5 verschillende collectie onderdelen van dit bijzondere merk. Een prachtige aanvulling in het assortiment die de trouwringenmarkt op een eigenwijze bedient, puur en edel met een gezonde dosis eigenzinnigheid. In maart te bewonderen op het Event - Out of the Box 2017 - in Amersfoort! INHORGENTA in München Hal B2 Stand 315.

Wij willen u er op wijzen dat het internetadres is gewijzigd ten opzichte van de oude website. Het nieuwe internetadres is www.titanfactory.nu

Het is verstandig deze op uw eigen website te (laten) wijzigen gezien de oude website omgebouwd zal worden tot een consumenten website.

BREUNING WINKELCONCEPT


Trouwringenspecialist Breuning
In het Stuttgarter Shoppingcentre Milaneo heeft trouwringenspecialist Breuning een trouwringen lounge geopend. In een ontspannen atmosfeer worden hier wens- en trouwringen uitgezocht. WSB uit Scherpenzeel tekende en realiseerde dit schitterende winkelconcept.

Het is in de Breuning trouwringen lounge een hele beleving om ofwel aan de bar ofwel prinsheerlijk aan adviestafels verrast te worden met een schitterende collectie.

Ik wil mij uitschrijven