BESTELLEN VIA WEBSITE LEVERTIJDEN TITANFACTORY ACHTERGROND TITANFACTORY

- Nieuwsbrief Mondeuse April 2017 -BESTELLEN VIA WEBSITE

Bestellen via de Mondeuse website

Gemak dient de mens! Zo ook voor het bestellen van de trouwringen van Breuning en TitanFactory en de andere producten van Mondeuse. In het bestelformulier op de website van Mondeuse worden alle gewenste eigenschappen voor de nieuwe ringen ingevuld. Op deze wijze krijgt u een volledige bestelling waarin alle wensen zijn verwerkt. Zo kan de correcte bestelling bij de fabrikant worden ingediend en wordt een kopie van uw bestelling direct naar u verstuurd.

LEVERTIJDEN TITANFACTORY

Levertijden

Door de enorme toename in het aantal verkopen van TitanFactory zijn de levertijden ernstig onder druk komen te staan. De verwachte levertijden van drie weken worden niet meer gehaald, vier weken is inmiddels normaal. Er wordt intussen hard gewerkt aan het verhogen van de productiecapaciteit door het inzetten van extra mensen.

We adviseren u voor uw klant een levertijd aan te houden van 4-6 weken om de verwachting realistisch te benaderen.

TITANFACTORY


In 2004 startte TitanFactory, voortgekomen uit een goud en zilver verwerkend bedrijf, zijn eerste activiteiten. Met een klein aantal ambachtslieden vervaardigden zij nobele en puristische sieraden van titanium voor de Duitse markt. Sinds 2008 ontwikkelen en produceren nu 18 medewerkers in een nieuw productiegebouw in Waldstetten (Schwäbisch Gemünd, ten oosten van Stuttgart) titanium creaties.

Relatieringen en sieraden in combinatie met edelmetalen, diamanten, carbon en keramiek. Materialen die vakmanschap en geduld vragen bij het produceren, omdat het basismateriaal titanium erg hard is. Productietijden zijn vijf tot tien maal langer in vergelijking tot gouden en zilveren sieraden, die vele malen zachter zijn en makkelijker te bewerken.

NIEUWSOVERZICHTEN 2017

Ik wil mij uitschrijven